Túra Kalendárium

.

.helian - gyalogtúra
helian - kerékpártúra
helian - vizitúra
helian - egzotikus túra
helian - hétvégi, egynapos túra
Túra neve
Hónap
Időtartam
NehézségKerékpártúrák

Amennyiben az összes túránkat látni szeretnéd kattints ide és töröld a beállított szűrési feltételeket.
Szervezett európai kerékpártúra kínálatunk egyaránt ideális kalandvágyóknak és azoknak, akik aktív kikapcsolódást keresnek. Mindegy, hogy könnyű vagy nehéz terepet választ az ember a kerékpártúrák során, a kapcsolódó programokkal városnézés és egyúttal a pihenés is biztosított a kerékpárutak alkalmával.

Spanyolország vagy Olaszország vonz a kerékpártúrák okán? Inkább valami közeli kerékpártúra lehetőséget választanál, ahol a családdal tekerhetsz? Akkor jó tudni, hogy a szomszédban Ausztria mellett tovább még Szlovénia és Szlovákia is kínál kiváló kerékpártúra útvonalakat szervezett túraterv vonatkozásában.

Akinek a nehéz, hosszú kerékpár terep vonzóbb, azoknak az Alpok jó megközelítés, mikor túra útvonalat keresnek kerékpártúra kapcsán. Három és többnapos kerékpáros utakból lehet válogatni a Duna mentén, Magyarország legszebb tájain.

Könnyű és közepes családi pályához pedig a Balaton körül vagy a Dráva mentén elérhető kerékpártúrák javasoltak főleg, ha csak a közelben maradnál. Nem muszáj messzire menni ahhoz, hogy ismeretlen területeket fedezhess fel, helyben is akad bőven ilyen helyszín.

Túra neve


Keresés
A Helian - utazási iroda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Helian - utazási iroda Csapata