Jelentkezés menete

Miután túráink közül kiválasztottad a számodra legmegfelelőbbet, nem marad más hátra, mint a túrára való jelentkezés.
Mielőtt azonban regisztrálnál az útjainkra, javasoljuk, hogy olvasd el az utazási szerződést (ÁSZF) illetve az részvételi feltételeket!
Egy-egy túrára való jelentkezés legyegyszerűbb módja a webes regisztráció: az adott túra tetején, közepén és alján található bármelyik „jelentkezés” gombra kattintva kitöltöd a pár soros űrlapunkat. Amennyiben útitársaidat is szeretnéd túránkra regisztrálni, akkor azt az üzenet mezőben jelezd felénk úgy, hogy megadod a jelentkezők számát, a nevét, telefonszámát és e-mail címét.
Utazási irodánk pécsi székhellyel rendelkezik, de az utasaink 90 százaléka budapesti vagy más nagyvárosban él. A legtöbb utasunk interneten keresztül jelentkezik az útjainkra, ez a legegyszerűbb módja a foglalásnak, a további kapcsolattartás a megadott e-mail címen és telefonszámon zajlik majd.
Az Utas a jelentkezéssel igazolja, hogy a részvételi feltételeket figyelmesen átolvasta, a szerződésben foglaltakat elfogadja, a rá vonatkozó jogszabályokat betartja.
Lehetőség van arra is, hogy befizesd egy útra a barátaidat, esetleg egy utazást ajándékba adj valakinek. Ehhez természetesen az ő adataival kell bejelentkezned, és az ő nevében fogod befizetni az útiköltséget.

Ezek után akár e-mailben, akár telefonon tudod velünk tartani a kapcsolatot, a továbbiakban készséggel állunk rendelkezésedre.

Amennyiben kérdéseid merülnének fel a jelentkezéssel kapcsolatban, kérdezz minket!
Túra neve


Keresés
A Helian - utazási iroda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Helian - utazási iroda Csapata