Túra Kalendárium

.

.helian - gyalogtúra
helian - kerékpártúra
helian - vizitúra
helian - egzotikus túra
helian - fotótúra
Túra neve
Hónap
Időtartam
NehézségEgzotikus utazások

Amennyiben az összes túránkat látni szeretnéd kattints ide és töröld a beállított szűrési feltételeket.

Ebben az évben valami különleges nyaralás, amire vágysz?

Akkor a legjobb helyen vagy most, hiszen olyan utak sokaságát kínáljuk, amelyek kerékpártúrával egybekötve elérhetők.

Nem muszáj egyenesen kitűzni a térképre a világ másik végét vagy a túlárazott, all inclusive hajóutak valamelyikét, ha egzotikus utazásokat keresgélsz, mert Malajzia, Indonézia, Thaiföld, Mauritius, Bali, Mexikó, a Dominikai Köztársaság vagy épp Vietnám bizony elég messze van.

De ilyen izgalmas utazáson úgy is részt lehet venni, ha kerékpárral járod be a terepet! Mi ehhez biztosítunk különböző ajánlatokat túravezetővel, amelyeket további információk keretein belül minden részlettel együtt mutatunk be.

Ugyan Srí Lanka, India és a Maldív szigetek vagy Seychelle szigetek mind népszerű úti célok, de sajnos egyenlőre nem tudunk ezeken a helyszíneken túrát biztosítani.

Abban az esetben, ha viszont nem pont az Egyesült Államok, hanem inkább Dél –Amerika vonz, akkor remek kubai utazást ajánlhatunk számodra!

A 11 napos kubai körutazás egy igazán jó lehetőség arra, hogy megismerd az országot és annak kultúráját, miközben biciklivel járod be a legfőbb látnivalókat és a legjobb útvonalakat. Az utasbiztosítás megkötéséről se feledkezz meg, ha külföldre mész! Autóbérlés nem szükséges, teljes transzferrel szolgálunk. A repülőjegy nem része az árnak, de a teljes listát, hogy az egzotikus utazások mit foglalnak magukba, megtekintheted az ajánlatnál, irodáink tájékoztatnak.
Túra neve


Keresés
A Helian - utazási iroda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Helian - utazási iroda Csapata