Blog, hírekFenntartható turizmusé a jövő? Mi lesz a koronavírus után?
Mi vár ránk a világjárványt követően? Visszaáll-e minden a régi rendbe, vagy új világ jön? Lesznek-e fapados járatok, fognak-e tömegek repülni? Mi a felelősségteljes turizmus, mi lesz a luxushajókkal? Győz-e rajtunk a félelem?
2020. április - Bemutatkoznak az elektromos kerékpárjaink
2019. őszén új kerékpárokkal bővült a flottánk, mostantól elektromos kerékpárokat is bérelhettek tőlünk. Célunk, hogy azok a lelkes utasok is részt tudjanak venni a túráinkon, akik esetleg korábban nem mertek jelentkezni egy nehezebb túránkra, mert úgy érezték nem elég jó a kondíciójuk vagy esetleg korábbi sérülés miatt nem tudták volna tartani a lépést a többiekkel.
2017. Toszkán kalandok– kerekezés a borok hazájában
Az első kerekezős napunk a híres Chianti útvonalon halad végig, érintjük Radda in Chiantit, Gaiole in Chiantit és természetesen nem hagyjuk ki a híres kastélyt – Castello di Broliot sem, amelynek utolsó tulajdonosa a híres vasbáró ugyancsak érdemeket szerzett ennek a bornak a kialakulása kapcsán.
Blog menü
Blog, hírek
Mégis mi értelme egy túrának vagy egy külföldi utazásnak, ha nem örökítjük meg azt az utókor számára? A blog oldalunk azért hoztuk létre, hogy Veled is megoszthassuk a túráinkon szerzett élményeinket.
Túra neve


Keresés
A Helian - utazási iroda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Helian - utazási iroda Csapata