Kajaktúra a Tisza-tónál - Darvak vonulása {3 nap/2 éj}
2020-10-16-tól 2020-10-18-ig
Helian - túrázás
Vizitúra
1
könnyű
van szabad hely
Helian - túraidőtartam
3

Helian - túraidőtartam
2
időtartam
Mint minden évben, idén is meglessük költöző madaraink utolsó nagy gyülekezőjét, mielőtt útra kelnének hosszú útjukra Afrikába. Az ősz eddigre már a földszínek millió árnyalatával borítja be a tájat. Ahogy a madaraknak is, nekünk is ez az utolsó hazai vízi túránk erre a szezonra.

Helian
Normál ár
40.900 Ft / fő
Előleg 20.000 Ft / fő
Jelentkezési határidő 2020-10-09Felkeltette az érdeklődésed a túra? Szeretnél életre szóló élményekkel gazdagodni? Nincs más dolgod, mint kattints a "Jelentkezem" gombra és pár egyszerű lépéssel meg is vagy!
Lejárt a jelentkezési határidő.

Érdeklődöm!

Részvételi díj

A részvételi díj tartalmazza:
  • a kajakokat és a hozzájuk tartozó felszerelés bérlését
  • a kajakok helyszínre szállítását
  • 2 napos evezést túravezetéssel
  • 2 éjszaka szállást
  • a szombat esti vacsorát
A részvételi díj nem tartalmazza:
  • a helyben fizetendő IFA-t (400 Ft/fő/éj)
  • a napközbeni étkezést
  • a szombati vacsoránál az italok díját
  • az utazás költségét
  • az Ökocentrum belépőt

 

Lejárt a jelentkezési határidő.

Érdeklődöm!Látnivalók

A Tisza-tó ad otthont európai értelemben is az egyik legjelentősebb madárrezervátumnak. Jelentős része motoros hajtású járművel nem is látogatható, így ideális és egyedülálló otthont biztosít a szárnyasoknak. Számos apró csatorna keresztezi, térkép nélkül garantáltan eltéved a nádlabirintusba látogató. A Tisza-tó az UNESCO védelme alatt álló Hortobágyi Nemzeti Park részét képezi.

Hasznos Információk

Létszám: 10-15 fő (minimum létszám: 10 fő)

A túra kiindulópontja, a szállás helye: Tiszafüred

Szállás: vendégházban, 3-4 fő/apartman, közös fürdővel. 

Étkezés: A részvételi díj tartalmaz egy közös vacsorát a szálláson. A reggeliről és egyéb étkezésekről mindenki egyénileg gondoskodik. A vízitúrákra érdemes szendviccsel, innivalóval készülni.

Szükséges felszerelés/ruházat: lsd. a lap alján

Hazsnos információk
Éles Krisztián
Éles Krisztián
túravezető
Krisztián több, mint 30 éve vízen van, sík- és vadvízi túravezetőként bejárta Európának azt a felét, ami ebben a körben érdekes lehet.
15 éve tengeri kajaktúrákat szervez és vezet, ismeri Horvátországot, mint a tenyerét, valamint Görögország rejtélyes szigetcsoportjait és Mallorca gyönyörű homokos partjait. Ha nem a tengeren van, akkor a hazai vizek varázslatos világával igyekszik megismertetni a túrázókat, vagy éppenséggel télen snowboardozni tanít. Vele biztonságban vagy a legnagyobb hullámokban is. Az igazi élmények a komfortzónán kívül kezdődnek..... Mire vársz még? A többit személyesen.

Részletes program

1. nap: Érkezés

Érkezés péntek este a szállásra, szállás elfoglalása után szabadfoglalkozás.

2 nap: Evezés a legnagyobb tavon

A program szombat reggel 9.00 órakor kezdődik, a felszerelés és a hajók kiosztása, és rövid ismerkedés után vízreszállás. Egész napos evezés a Tisza-tó gyönyörű csatornáiban időjárástól és csapattól függően a délutánba nyúlóan. Közös vacsorával zárjuk a napot.


2. nap: kajaktúra a Tisza-tó rejtettebb vizein, délután a Poroszlói Ökocentrum megtekintése

Vasárnapra sem maradunk látnivalók nélkül, felváltva kajakozunk szűk vízi folyosókon és végeláthatatlan tavakon. Hazaindulás előtt fakultatív programként még megtekinthetjük a Poroszlói Ökocentrumot, ami többek között Európa legnagyobb édesvízi akváriumát rejti.


Törzsutas kedvezmény
Törzsutas vagy?
Utazz Velünk és válj törzsutassá! Mi itt a Helian-nál megbecsüljük a hűséges túrázóinkat, ezért már a 3. utazástól számítva igényelhető az 5%-os kedvezményre feljogosító törzsutas kedvezményünk, ami az 5. utazástól számítva már 7%-ra rúg. Megéri Nálunk szervezni a túráid!


Lejárt a jelentkezési határidő.

Érdeklődöm!Túra neve


Keresés
A Helian - utazási iroda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Helian - utazási iroda Csapata