Elba-sziget kerülés tengeri kajakkal {7 nap/6 éj}
2019-06-10-tól 2019-06-16-ig
Helian - túrázás
Vizitúra
3
közepes
van szabad hely
Helian - túraidőtartam
7

Helian - túraidőtartam
6
időtartam
A legenda szerint, mikor a szépséges Vénusz kikelt a tenger habjaiból, elszakadt a nyaklánca, s lepergett róla néhány gyöngyszem. Az egyik gyöngyszem lett Elba szigete.

Helian
Normál ár
75.900 Ft / fő
Előleg 30.000 Ft / fő
Jelentkezési határidő 2019-05-20Felkeltette az érdeklődésed a túra? Szeretnél életre szóló élményekkel gazdagodni? Nincs más dolgod, mint kattints a "Jelentkezem" gombra és pár egyszerű lépéssel meg is vagy!
Lejárt a jelentkezési határidő.

Érdeklődöm!

Részvételi díj

A részvételi díj tartalmazza: 

  • a tengeri kajakok helyszínre szállítását
  • a felszerelés bérlését (hullámkötény, evező, mentőmellény, vízhatlan zsák) 
  • a túravezetés költségét
  • a szervezést
  • egy ajándék UPF 50+ UV szűrős kajakos pólót

A részvételi díj nem tartalmazza: 

  • az utazás költségét a helyszínre
  • az étkezések díját 
Lejárt a jelentkezési határidő.

Érdeklődöm!Hasznos Információk

Létszám: 10-15 fő

Utazás: egyénileg a helyszínre, Elba-szigetére, Portoferraio városába 

Szállás: érintetlen tengerpartokon, nomád táborhelyeken, ahol minden este megcsodálhatjuk a napfelkeltét és a naplementét és a tenger zúgása lesz az altatónk :)

Étkezés: egyénileg. A csoport többször kiköt majd kisebb városok, falvak mellett, ahol be lehet vásárolni és néhány alkalommal étteremben is ebédelünk/vacsorázunk majd.

Szükséges felszerelés: a túra előtt részletes listát küldünk, hogy mire lesz szükséged a 7 napos nomád élethez, de ne gondolj különleges felszerelésre, nem lesz szükség speciális dolgokra! A legszükségesebb a sátor, hálózsák, polifoam, gázfőző és néhány edény. Illetve fontos a napvédő ruházat, sapka!

Nehézség: A túrához nem szükséges előzetes evezési tapasztalat, csak egy kis bátorság és kalandvágy! A túravezető nagyon tapasztalt, hosszú évek óta vezet túrákat, félelemre semmi ok, a legnagyobb biztonságban leszel!

HAJÓINK: A túrát tengeri kajakokkal szervezzük. A kajakokban az ember súlypontja mélyen van, ezért a tengeri kajak stabilitása kiemelkedő, ráadásul nagyon kényelmes. Közel ülsz a vízhez, mintha egy fotelből szemlélnéd az elsuhanó vízi világot!

Hazsnos információk
Éles Krisztián
Éles Krisztián
túravezető
Krisztián több, mint 30 éve vízen van, sík- és vadvízi túravezetőként bejárta Európának azt a felét, ami ebben a körben érdekes lehet.
15 éve tengeri kajaktúrákat szervez és vezet, ismeri Horvátországot, mint a tenyerét, valamint Görögország rejtélyes szigetcsoportjait és Mallorca gyönyörű homokos partjait. Ha nem a tengeren van, akkor a hazai vizek varázslatos világával igyekszik megismertetni a túrázókat, vagy éppenséggel télen snowboardozni tanít. Vele biztonságban vagy a legnagyobb hullámokban is. Az igazi élmények a komfortzónán kívül kezdődnek..... Mire vársz még? A többit személyesen.

Részletes program

Részletes program

A legenda szerint, mikor a szépséges Vénusz kikelt a tenger habjaiból, elszakadt a nyaklánca, s lepergett róla néhány gyöngyszem. Az egyik gyöngyszem lett Elba szigete.

Elba a legendájához hűen lélegzetelállítóan gyönyörű. Helyenként a gravitációt meghazudtolva magasodnak partjai, sziklái a tenger fölé. Máshol ötcsillagos, színes napernyős, homokos strandok tagolják, de bővelkedik a partról megközelíthetetlen, csendes és nyugodt öblökben is. A kristálytiszta tenger színeit váltogatva hol türkiz kéken, hol türkiz zölden ragyog.

Mi körbeevezzük az egész szigetet, beeveztünk kisebb és nagyobb kikötőkbe, rejtett öblökbe, és szeretnénk megmutatni a legszebb helyszíneket Nektek. Ez természetesen függ az időjárástól és a csapat erejétől, lelkesedésétől, hogy nomád túránkon hova tudunk eljutni. Ha időnk engedi, elsétálhatunk Napóleon rezidenciájához is.

Tartsatok velünk ezen a különleges túránkon, mely garantáltan rendelkezik sport értékkel is (7 nap alatt 100-120 km-t fogunk evezni időjárástól függően), de kihagyhatatlan, bakancslistás kaland a természet, a tenger csodálói számára.

Találkozó: 2019. június 10. Hétfő Elba sziget Portoferraio  VAGY érkezés vasárnap éjjel Velencéből a fergeteges Vogalongáról!

Hazaérkezés: 2019. június 16. vasárnap késő este, éjszaka


Törzsutas kedvezmény
Törzsutas vagy?
Utazz Velünk és válj törzsutassá! Mi itt a Helian-nál megbecsüljük a hűséges túrázóinkat, ezért már a 3. utazástól számítva igényelhető az 5%-os kedvezményre feljogosító törzsutas kedvezményünk, ami az 5. utazástól számítva már 7%-ra rúg. Megéri Nálunk szervezni a túráid!


Lejárt a jelentkezési határidő.

Érdeklődöm!Túra neve


Keresés
A Helian - utazási iroda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Helian - utazási iroda Csapata