Máriazelltől Melkig a Traisental-kerékpárúton és a Wachau vidékén {4 nap/3 éj}
dátum: 2024-06-13 - 2024-06-16
Helian - túrázás
Kerékpártúra
2
könnyű
kevés hely van
Helian - túraidőtartam
4

Helian - túraidőtartam
3
időtartam
Máriazelltől Melkig a Traisental-kerékpárúton és a Wachau vidékén {4 nap/3 éj}
2024-06-13 - 2024-06-16
Kerékpártúra | 4 nap / 3 éj
Nehézségi szint: könnyű
kevés hely van
155.000 Ft / fő
Jelentkezési határidő: 2024-06-03
Foglaláskor csupán előleg fizetendő.
Lejárt a jelentkezési határidő.
Kérdésem van
A Traisental-kerékpárút több okból is a Mostviertel egyik legkedveltebb kerékpárútja. A változatos táj lenyűgöző, és az út sík, aszfaltozott szakaszon húzódik a Traisental felső részéig. A kerékpárút újonnan lett kitáblázva, és így jól követhető. Máriazell és Melk spirituális szempontból is sokat hozzátesz a túrához.
 • Kiváló útminőség, biztonság
 • Gyönyörű borvidékek és szőlőültetvények
 • Lenyűgöző hegyvidékek
 • Vad romantikus völgyek
 • Romantikus álmodozó falvak
 • Impozáns épületek, fontos vallási helyszínek

Helian
Normál ár
155.000 Ft / fő
Előleg 60.000 Ft / fő
Jelentkezési határidő 2024-06-03
Felkeltette az érdeklődésed a túra? Szeretnél életre szóló élményekkel gazdagodni? Nincs más dolgod, mint kattints a "Jelentkezem" gombra és pár egyszerű lépéssel meg is vagy!
Lejárt a jelentkezési határidő.

Érdeklődöm!

Útvonal

Látnivalók
 • Mariazelli kegytemplom
 • Pirker mézüzem
 • Schleierwasserfall - vízesés
 • St.  Pölten városa
 • Dürnstein - Wachau gyöngye
 • Weißenkirchen - Ausztria leghíresebb bortermelő települése
 • Melk városa

Részletes program

1. nap: utazás busszal Pécsről/Budapesten keresztül Mariazellig (kb. 360 km 4-5 óra)

kora reggeli órákban indulunk, Budapestről Mariazell városkáig, kisbusszal. Érkezés körülbelül a kora délutáni órákban várható, a szállás elfoglalása után pedig fakultatív módon fedezhetjük fel a hegyek között megbúvó autentikus osztrák kisvárost, mely Ausztria egyik legfontosabb zarándokhelye. Ez leginkább az itt álló háromtornyú templomnak köszönhető, mely egészen már Nagy Lajos kora óta a magyarok, osztrákok és szláv népek fontos kegyhelyeként maradt fennt. A templom látogatása ingyenes, egyedül a kincstár felfedezése kerül 4€-ba. Az édesség kedvelőknek pedig szintén remek programlehetőség az itteni Pirker család mézüzeme is, ahol egészen az 1800-as évek óta sütik a legfinomabb és legdíszesebb mézeskalácsokat. Ennek egészen az 1700-as évekig visszanyúló hagyománya van itt, mivel régen ezt az édességet osztogatták az idelátogató zarándokoknak. Az érdeklődők egy vezetett túra keretén belül fedezhetik fel az üzemet, fejenként kb. 7.90€-ért.


2. nap: Mariazell – Lilienfeld - Wilhelmsburg táv: 70 km 330 méter szint busszal Aigelsbach

Reggelit követően kényelmesen nekivágunk a mai szakasznak. Út közben érinteni fogunk számos hangulatos osztrák kisvárost, némelyiknél pedig érdemes lesz megállni, feltöltődni és felfedezni a terület természeti szépségeit. Ilyen például Sankt Aegyd am Neuwalde, mely tökéletesen átadja az osztrák mezővárosok hangulatát, valamint Hohenberg, ahonnan egy rövid kitérővel meglátogathatjuk a Schleierwasserfall gyönyörű vízeséseit. Látnivaló lesz bőven, már csak az is káprázatos, ahogy a hegyek fölénk emelkednek, mi pedig azok között tekerünk végig a kerékpárúton, mely ezen a szakaszon hosszan ereszkedik lefelé. Az utunk Freiland városkáján vezet tovább, végig csodálhatjuk, ahogy a kristálytiszta vizű folyók kísérnek minket, körülöttünk kanyarogva Lilienfeldig, Érdemes egy kis pihenőt beiktatnunk ezen a településen, hihetetlenül bájos ahogy a folyó kettészeli a kisvárost. Innen még Wilhelmsburgig bringázunk ahol a maradék 8 km-re felrakhatjuk az utánfutóra a kerékpárokat, szállásunk Aigelsbachban lesz egy kis kitérő a Traisen folyó völgyétől.


3. nap: Aigelsbach – Sankt Pölten – Traismauer - Krems táv: 56 km 100 méter szint

A mai nap rövidebb szakaszt járunk be, viszont tele lesz látnivalókkal! A fő látványossága a mai napnak Sankt Pölten lesz. St. Pölten az Alsó-Ausztria szövetségi tartomány legifjabb fővárosa! A ma is virágzó város látnivalókban sem szűkölködik. Az óváros mesés tereit barokk és szecessziós épületek díszítik. Az egyik legnagyobb látványosság a városháza, amely egyben a város jelképe is. Több építészeti stílus felfedezhető az épületen: romantika, reneszánsz, barokk, gótika. Érdemes még megtekintenünk a Dómot is, mely ma már barokk stílusban áll alig pár percre a városházától. Ezen kívül érdemes még sétálgatni és felfedezni a várost, ismerkedni az építészetével, a gyönyörű tereivel, avagy megtekinteni valamelyik kastélyt a három itt álló közül! A város felfedezése után még van egy kb. 20 km-es szakasz, amíg Traismauerbe érünk, ahol kiérünk a Dunához. Innen a Duna mentén felfelé haladunk Kremsig, ahol ma a szállásunk lesz.

 


4. nap: Krems– Wachau - Melk (40 km) 150 méter szint - hazautazás busszal

A mai napon a Duna-mentén haladunk végig, Wachau gyönyörűszép területein, nagyszerű kerékpárutakon haladva. Reggeli után Dürnstein felé vesszük az irányt, ahol megejthetjük az első pihenőt. Mindenképp érdemes megállni és felfedezni kicsit ezt a képeskönyvbe illő kisvárost, melyet méltán neveznek ’Wachau gyöngyének’. A város a szakasz jelképévé vált magas kék-fehér apátsági templomtornyával, a hegyen elhelyezkedő várrommal és a hangulatos utcácskáival. A híres kajszis gombócot érdemes itt megkóstolni a finom borokkal egyetemben. Dürnstein-t elhagyva Weißenkirchen felé egészen sokáig mezőgazdasági aszfaltutakat szegünk át, a nagy Duna kanyarát követve, elképesztően szép szőlődombok aljában haladva. Weißenkirchen egy festői kis település, valamint Ausztria egyik leghíresebb bortermelő települése. Akár egy rövid sétát szeretnénk tenni a város felfedezése érdekében, avagy betérni az egyik borászathoz egy borkostolóra, az biztos, hogy felejthetetlen élményt nyújt a település. Utolsó előtti megállónk a napra a Wachau központjában fekvő Spitz an der Donau. Ez a régió egyik legjellegzetesebb települése, impozáns gótikus templommal, középkori várrommal, több százéves polgárházakkal, kis kastélyokkal, a hegyoldalakra futó szőlő ültetvényekkel és a település jelképével a közepén púposodó Tausend-Eimer-Berg, azaz az Ezer-puttonyos-hegy szőlőtőkékkel borított hatalmas halmával. Innen már csak lazán gurulunk tovább Melk városáig, könnyű terepen. Még lesz idő kicsit körülnézni, délután indulás haza Budapestre. Az út kb. 4 órát vesz igénybe.


Részvételi díj

A részvételi díj tartalmazza:

 • az utazást 9 személyes kisbusszal, Pécs/Budapesti indulással, érkezéssel
 • 3 éjszaka szállást panzióban, kétágyas elhelyezéssel, két alkalom reggelivel
 • a csomagszállítást, és a kerékpárok szállítását 
 • asszisztenciát (kisebb hibák, defektek javítását)
 • a kerékpáros térképet a csoportnak
 • a túraszervezést

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • a reggelin felüli étkezések díját
 • a belépőket
 • a biztosítás költségét
Lejárt a jelentkezési határidő.

Érdeklődöm!Miért válaszd ezt a túrát?

 • Kiváló útminőség, biztonság
 • Gyönyörű borvidékek és szőlőültetvények
 • Lenyűgöző hegyvidékek
 • Vad romantikus völgyek
 • Romantikus álmodozó falvak
 • Impozáns épületek, fontos vallási helyszínek

Látnivalók

 • Mariazelli kegytemplom
 • Pirker mézüzem
 • Schleierwasserfall - vízesés
 • St.  Pölten városa
 • Dürnstein - Wachau gyöngye
 • Weißenkirchen - Ausztria leghíresebb bortermelő települése
 • Melk városa

Hasznos Információk

Létszám: 8 fő

Utazás: A túrához kényelmes, 9 személyes kisbuszt biztosítunk, a kerékpárokat egy biztonságos utánfutóval szállítjuk. A csomagszállítást és a kíséretet az egész túra során biztosítjuk.

Szállás/Étkezés/Felszerelés/Ruházat/Időjárás: Lásd az oldal alján! Egyágyas felár: 40.000 Ft

Étkezés: a túra ára két alkalommal tartalmaz reggelit! A többi reggelen közeli pékségekben, boltokban lesz lehetőség bevásárolni. Napközben és esténként étteremben tudjuk pótolni a kiesett kalóriákat.

Kerékpárbérlés: amennyiben nem rendelkezel saját kerékpárral, vagy nem tudod a túra kezdőpontjára szállítani, úgy lehetőség van kerékpárbérlésre, jó minőségű Gepida treking kerékpárokat illetve elektromos kerékpárt egyaránt tudunk biztosítani. Itt tudod ezeket megtekinteni: https://helian.hu/hasznos/eszkozeink

A kerékpár: Fontos, hogy a túrára jó állapotban lévő kerékpárral gyere nem fontos a mountainbike, trekking kerékpár is tökéletesen megfelel a terepviszonyok nem túl nehezek. Javasoljuk, hogy a túra előtt nézesd át a kerékpárodat egy szervizben. Amennyiben bérelni szeretnél kerékpárt erre lehetőség van, jó minőségű Gepida trekking kerékpárt tudsz tőlünk bérelni Ortlieb kerékpáros táskával.

Túravezető: Erre a túrára külön túravezetést nem adunk, a lényeg, hogy a kísérőautó minden problémát megold, és ha kell információval is szolgál. Minden résztvevő részletes térképet kap, és a saját tempójában tekerheti végig a szakaszokat. Így a gyorsabbaknak nem kell a lassabb tempójú kerekesekhez alkalmazkodni és viszont. A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, tökéletesen ki tudjon kapcsolódni, minden szervezést mi biztosítunk, nektek csak kerékpározni kell, és élvezni a táj szépségeit.

Hazsnos információk

Részletes program

1. nap: utazás busszal Pécsről/Budapesten keresztül Mariazellig (kb. 360 km 4-5 óra)

kora reggeli órákban indulunk, Budapestről Mariazell városkáig, kisbusszal. Érkezés körülbelül a kora délutáni órákban várható, a szállás elfoglalása után pedig fakultatív módon fedezhetjük fel a hegyek között megbúvó autentikus osztrák kisvárost, mely Ausztria egyik legfontosabb zarándokhelye. Ez leginkább az itt álló háromtornyú templomnak köszönhető, mely egészen már Nagy Lajos kora óta a magyarok, osztrákok és szláv népek fontos kegyhelyeként maradt fennt. A templom látogatása ingyenes, egyedül a kincstár felfedezése kerül 4€-ba. Az édesség kedvelőknek pedig szintén remek programlehetőség az itteni Pirker család mézüzeme is, ahol egészen az 1800-as évek óta sütik a legfinomabb és legdíszesebb mézeskalácsokat. Ennek egészen az 1700-as évekig visszanyúló hagyománya van itt, mivel régen ezt az édességet osztogatták az idelátogató zarándokoknak. Az érdeklődők egy vezetett túra keretén belül fedezhetik fel az üzemet, fejenként kb. 7.90€-ért.


2. nap: Mariazell – Lilienfeld - Wilhelmsburg táv: 70 km 330 méter szint busszal Aigelsbach

Reggelit követően kényelmesen nekivágunk a mai szakasznak. Út közben érinteni fogunk számos hangulatos osztrák kisvárost, némelyiknél pedig érdemes lesz megállni, feltöltődni és felfedezni a terület természeti szépségeit. Ilyen például Sankt Aegyd am Neuwalde, mely tökéletesen átadja az osztrák mezővárosok hangulatát, valamint Hohenberg, ahonnan egy rövid kitérővel meglátogathatjuk a Schleierwasserfall gyönyörű vízeséseit. Látnivaló lesz bőven, már csak az is káprázatos, ahogy a hegyek fölénk emelkednek, mi pedig azok között tekerünk végig a kerékpárúton, mely ezen a szakaszon hosszan ereszkedik lefelé. Az utunk Freiland városkáján vezet tovább, végig csodálhatjuk, ahogy a kristálytiszta vizű folyók kísérnek minket, körülöttünk kanyarogva Lilienfeldig, Érdemes egy kis pihenőt beiktatnunk ezen a településen, hihetetlenül bájos ahogy a folyó kettészeli a kisvárost. Innen még Wilhelmsburgig bringázunk ahol a maradék 8 km-re felrakhatjuk az utánfutóra a kerékpárokat, szállásunk Aigelsbachban lesz egy kis kitérő a Traisen folyó völgyétől.


3. nap: Aigelsbach – Sankt Pölten – Traismauer - Krems táv: 56 km 100 méter szint

A mai nap rövidebb szakaszt járunk be, viszont tele lesz látnivalókkal! A fő látványossága a mai napnak Sankt Pölten lesz. St. Pölten az Alsó-Ausztria szövetségi tartomány legifjabb fővárosa! A ma is virágzó város látnivalókban sem szűkölködik. Az óváros mesés tereit barokk és szecessziós épületek díszítik. Az egyik legnagyobb látványosság a városháza, amely egyben a város jelképe is. Több építészeti stílus felfedezhető az épületen: romantika, reneszánsz, barokk, gótika. Érdemes még megtekintenünk a Dómot is, mely ma már barokk stílusban áll alig pár percre a városházától. Ezen kívül érdemes még sétálgatni és felfedezni a várost, ismerkedni az építészetével, a gyönyörű tereivel, avagy megtekinteni valamelyik kastélyt a három itt álló közül! A város felfedezése után még van egy kb. 20 km-es szakasz, amíg Traismauerbe érünk, ahol kiérünk a Dunához. Innen a Duna mentén felfelé haladunk Kremsig, ahol ma a szállásunk lesz.

 


4. nap: Krems– Wachau - Melk (40 km) 150 méter szint - hazautazás busszal

A mai napon a Duna-mentén haladunk végig, Wachau gyönyörűszép területein, nagyszerű kerékpárutakon haladva. Reggeli után Dürnstein felé vesszük az irányt, ahol megejthetjük az első pihenőt. Mindenképp érdemes megállni és felfedezni kicsit ezt a képeskönyvbe illő kisvárost, melyet méltán neveznek ’Wachau gyöngyének’. A város a szakasz jelképévé vált magas kék-fehér apátsági templomtornyával, a hegyen elhelyezkedő várrommal és a hangulatos utcácskáival. A híres kajszis gombócot érdemes itt megkóstolni a finom borokkal egyetemben. Dürnstein-t elhagyva Weißenkirchen felé egészen sokáig mezőgazdasági aszfaltutakat szegünk át, a nagy Duna kanyarát követve, elképesztően szép szőlődombok aljában haladva. Weißenkirchen egy festői kis település, valamint Ausztria egyik leghíresebb bortermelő települése. Akár egy rövid sétát szeretnénk tenni a város felfedezése érdekében, avagy betérni az egyik borászathoz egy borkostolóra, az biztos, hogy felejthetetlen élményt nyújt a település. Utolsó előtti megállónk a napra a Wachau központjában fekvő Spitz an der Donau. Ez a régió egyik legjellegzetesebb települése, impozáns gótikus templommal, középkori várrommal, több százéves polgárházakkal, kis kastélyokkal, a hegyoldalakra futó szőlő ültetvényekkel és a település jelképével a közepén púposodó Tausend-Eimer-Berg, azaz az Ezer-puttonyos-hegy szőlőtőkékkel borított hatalmas halmával. Innen már csak lazán gurulunk tovább Melk városáig, könnyű terepen. Még lesz idő kicsit körülnézni, délután indulás haza Budapestre. Az út kb. 4 órát vesz igénybe.


Fontos információk

Mit tartalmaz a részvételi díj?

A részvételi díj tartalmazza:

 • az utazást 9 személyes kisbusszal, Pécs/Budapesti indulással, érkezéssel
 • 3 éjszaka szállást panzióban, kétágyas elhelyezéssel, két alkalom reggelivel
 • a csomagszállítást, és a kerékpárok szállítását 
 • asszisztenciát (kisebb hibák, defektek javítását)
 • a kerékpáros térképet a csoportnak
 • a túraszervezést

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • a reggelin felüli étkezések díját
 • a belépőket
 • a biztosítás költségét
Egyéb tudnivalók

Az ország

A 83 858 km² alapterületű Ausztria 9 önálló tartományból áll, amelyek saját tartományi kormánnyal rendelkeznek. A szövetségi törvényhozást a képviselőház és a szövetségi tanács (a parlament két kamarája) közösen végzi. Ausztria tagja az Európai Uniónak, az ENSZ-nek és a legtöbb ENSZ szervezetnek.
Ausztria csaknem 8 millió lakósából 98% német anyanyelvű. Az Ausztriában elismert hat népcsoporthoz tartozók elsősorban az országi déli és keleti részén élnek (burgenlandi horvátok, romák, szlovákok, szlovének, csehek és magyarok).

Időjárás

Ausztria a mérsékelt égövben fekszik, mégpedig a közép-európai klímazóna azon részén, ahol az óceáni és kontinentális hatás egyaránt érvényesül. A négy évszak (tavasz, nyár, ősz, tél) mindegyike tipikus hőmérsékleti értékeket és éghajlati adottságokat mutat fel.

Kerékpárút: Az Traisental és a Duna-menti kerékpárúton fogunk haladni. A túra bárki számára teljesíthető, aki szokott kerékpározni, nagy szintekre nem kell számítani, legfeljebb néhány enyhe emelkedőre számíthatunk. A kerékpárút végig kiváló minőségű.

Felszerelés/Ruházat

 • Ruházat:bukósisak (ajánlott), fényvisszaverő mellény (ajánlott), strapabíró és sportos túraruházat, kényelmes cipő, esőkabát, esőnadrág (ajánlott) melegebb ruha, kerékpáros kesztyű 
 • Felszerelés:érvényes személyigazolvány vagy útlevél, első és hátső kerékpáros lámpa (az alagutakban kelleni fog), pótbelső, napszemüveg, kulacs, hátizsák vagy kerékpáros táska a napi felszerelésnek, egy nagy sporttáska, amibe az összes felszerelésed elfér és a buszban hagyod 

Szállás

Szállásaink középkategóriájú hotelekben lesznek. A szállások megfelelnek a hasonló kategóriájú magyar szálláshelyeknek.

Biztosítás

Kötelező! Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy a részvétel feltétele az út teljes időtartamára érvényes utasbiztosítás. Fontos! A biztosítás érvényességét indulás előtt a túravezető ellenőrizheti. Érvénytelen biztosítás hiányában a túrán való részvételt a túravezetők megtagadhatják. Kérjük, nézd meg, van-e érvényes utasbiztosításod! Ebben természetesen tudunk segítséget nyújtani, irodánk az Aegon biztosítóval van kapcsolatban, és rajtunk keresztül is meg lehet kötni a biztosítást. Természetesen nem feltétlenül kell a mi általunk javasolt biztosítást megvásárolni, lehet máshol is, de biztosítással rendelkezni kell az utazás egész időtartamára!

Ugyancsak nagyon erősen javasoljuk a kedvező áru sztornó biztosítás megkötését. Senki nem lát a jövőbe, sajnos előfordult, hogy betegség miatt az utolsó pillanatban nem tudott valaki részt venni az utazáson, ilyen esetben pedig a biztosító általában teljes mértékben megtéríti a befizetett összeget, amennyiben utasbiztosítással is rendelkezel!

Fontos információk:

 A honlapon feltüntetett túravezető személye indokolt esetben változhat.

 • Abban az esetben, ha a csoport létszáma nem éri el a minimum létszámot, az utasokkal is egyeztetve irodánk lemondhatja az utazást. Ez esetben a befizetett részvételi költség maradéktalanul visszajár vagy beszámítható más utazásra. Ennek részleteiről kollégánkkal egyeztethetnek az utasaink.Fontos tudnivalók

Az ország

A 83 858 km² alapterületű Ausztria 9 önálló tartományból áll, amelyek saját tartományi kormánnyal rendelkeznek. A szövetségi törvényhozást a képviselőház és a szövetségi tanács (a parlament két kamarája) közösen végzi. Ausztria tagja az Európai Uniónak, az ENSZ-nek és a legtöbb ENSZ szervezetnek.
Ausztria csaknem 8 millió lakósából 98% német anyanyelvű. Az Ausztriában elismert hat népcsoporthoz tartozók elsősorban az országi déli és keleti részén élnek (burgenlandi horvátok, romák, szlovákok, szlovének, csehek és magyarok).

Időjárás

Ausztria a mérsékelt égövben fekszik, mégpedig a közép-európai klímazóna azon részén, ahol az óceáni és kontinentális hatás egyaránt érvényesül. A négy évszak (tavasz, nyár, ősz, tél) mindegyike tipikus hőmérsékleti értékeket és éghajlati adottságokat mutat fel.

Kerékpárút: Az Traisental és a Duna-menti kerékpárúton fogunk haladni. A túra bárki számára teljesíthető, aki szokott kerékpározni, nagy szintekre nem kell számítani, legfeljebb néhány enyhe emelkedőre számíthatunk. A kerékpárút végig kiváló minőségű.

Felszerelés/Ruházat

 • Ruházat:bukósisak (ajánlott), fényvisszaverő mellény (ajánlott), strapabíró és sportos túraruházat, kényelmes cipő, esőkabát, esőnadrág (ajánlott) melegebb ruha, kerékpáros kesztyű 
 • Felszerelés:érvényes személyigazolvány vagy útlevél, első és hátső kerékpáros lámpa (az alagutakban kelleni fog), pótbelső, napszemüveg, kulacs, hátizsák vagy kerékpáros táska a napi felszerelésnek, egy nagy sporttáska, amibe az összes felszerelésed elfér és a buszban hagyod 

Szállás

Szállásaink középkategóriájú hotelekben lesznek. A szállások megfelelnek a hasonló kategóriájú magyar szálláshelyeknek.

Biztosítás

Kötelező! Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy a részvétel feltétele az út teljes időtartamára érvényes utasbiztosítás. Fontos! A biztosítás érvényességét indulás előtt a túravezető ellenőrizheti. Érvénytelen biztosítás hiányában a túrán való részvételt a túravezetők megtagadhatják. Kérjük, nézd meg, van-e érvényes utasbiztosításod! Ebben természetesen tudunk segítséget nyújtani, irodánk az Aegon biztosítóval van kapcsolatban, és rajtunk keresztül is meg lehet kötni a biztosítást. Természetesen nem feltétlenül kell a mi általunk javasolt biztosítást megvásárolni, lehet máshol is, de biztosítással rendelkezni kell az utazás egész időtartamára!

Ugyancsak nagyon erősen javasoljuk a kedvező áru sztornó biztosítás megkötését. Senki nem lát a jövőbe, sajnos előfordult, hogy betegség miatt az utolsó pillanatban nem tudott valaki részt venni az utazáson, ilyen esetben pedig a biztosító általában teljes mértékben megtéríti a befizetett összeget, amennyiben utasbiztosítással is rendelkezel!

Fontos információk:

 A honlapon feltüntetett túravezető személye indokolt esetben változhat.

 • Abban az esetben, ha a csoport létszáma nem éri el a minimum létszámot, az utasokkal is egyeztetve irodánk lemondhatja az utazást. Ez esetben a befizetett részvételi költség maradéktalanul visszajár vagy beszámítható más utazásra. Ennek részleteiről kollégánkkal egyeztethetnek az utasaink.
Törzsutas kedvezmény
Törzsutas vagy?
Utazz Velünk és válj törzsutassá! Mi itt a Helian-nál megbecsüljük a hűséges túrázóinkat, ezért már a 3. utazástól számítva igényelhető az 5%-os kedvezményre feljogosító törzsutas kedvezményünk, ami az 5. utazástól számítva már 7%-ra rúg. Megéri Nálunk szervezni a túráid!


Lejárt a jelentkezési határidő.

Érdeklődöm!Túra neve


Keresés
A Helian - utazási iroda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Helian - utazási iroda Csapata